feber och jordgubbar

I dag känner jag mig inte så bra, har stannat hemma från skolan. Riktigt tråkigt att bara sitta inne när det äntligen är fint väder. Men men så är det. Jag tröstar mig lite med glass och jordgubbar och en film. Hoppas på att kunna gå till skolan i morgon. Vem vet jordgubbar kanske är bästa medicinen?






Pocahontas

Hej Hej! Här med förklarar jag mitt första outfit inlägg på denna nya blogg... trummvirvel. Haha bara för att göra det lite kul. Helt underbart höstväder i dag! Sol, sol och mera sol. I dag blev det den här fransiga skapelsern. Komentaren av min lärare "Är du pocahontas eller?". Lite små kul att höra.
Nu får jag allt sätta igång med matten, pust.
klänning: weekday, skor: nelly.com, halsband:sydafrika




Här fångas vi inte på bild...

Tjo! Just nu sitter jag och skissar lite på hur jag vill fixa designen här på bloggen. Som jag skrivit är jag inte nöjd än, men snart blir det ändring. Eftermiddagen spenderade jag med Theres hon tog en hel det bilder, men jag ville inte riktigt fångas bra på bilden. Men så är det i bland. Så i stället blir det en bild från när theres målade sina naglar. puss




Som en mässa

Tjenix! Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag. Jag har varit på bokmässan med Theres. Så klart har jag kommit hem med en hel väska full med gratis prylar och godis. Även om man inte tror det är det riktigt ansträngande att gå omkring där och som om inte det var nog dansade jag efter. Vi får väll se vad min förkylning tycker om detta...









varför inte bloglovin?


Sitter här nu och längtar tills jag blir lite friskare. Det är så typiskt att när man bestämt sig för att köra igång bloggen på allvar så blir men sjuk. Men men jag får väll stå ut några dagar. Så nu mitt i min lilla sjukdom så gick jag med i bloglovin.

det underbara sydafrika

Blev verkligen sugen på att lägga upp lite bilder från Sydafrika. Jag var där i vintras och längtar tillbaka otroligt mycket!










Nu kör vi

Hej hej, Nu har jag äntligen bestämt mig för att börja blogga igen! Har haft en blogg tidigare men nu känner jag mig taggad att börja med det igen. Dock är jag inte helt klar med designen så jag kommer forstätta med den ett tag. Tro inte att jag tänker sitta här och bara skriva lite tråkiga 3 minuters inlägg. Nej här ska allt bloggas på mitt sätt. Älskar min systemkamera som brukar hänga med till de flesta ställen. Så ge mig och min nya blogg en chans vem vet du kanske kommer tycka om den?



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0